МВП Компютърс ООД предлага на своите клиенти голям набор от продукти, услуги и професионални решения, насочени в две основни направления :

  • Софтуерен отдел: Разработка и поддръжка на софтуерни решения включително уеб страници. Разработка и внедряване на собствени софтуерни продукти.
  • Хардуерен отдел: Търговия и сервиз на компютърна и офис техника. Техническа поддръжка. Системи за сигурност и POS системи.
Продажба на компютри, лаптопи и офис оборудване

Специализиран сервиз за компютри, лаптопи и офис техника. Професионална техническа подръжка
Изработка на сайтове и SEO оптимизация, разработка на специализиран софтуер, аутсорсинг
Професионални решения за вашата сигурност и спокойствие – изграждане на с-ми за видеонаблюдение и периметърна охрана

Продажба на лицензиран софтуер

Предлагаме голямо разнообразие от софтуерни продукти за нуждите на вашия дом или бизнес – операционни системи, антивирусен софтуер, офис пакети и много други
есет
касперски
уиндоус
майкрософт офис
адоби
аутодеск
компютри

Търговски отдел

МВП Компютърс ООД  предлага на своите клиенти цялостни персонални и бизнес решения – продажба на компютърни конфигурации, лаптопи, монитори, телевизори, озвучителни системи, аксесоари, офис оборудване, лицензиран софтуер. Нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите правилния избор, при подбора на хардуер и софтуер спрямо вашите нужди.

Специализиран сервиз

Специализиран сервиз за компютри, лаптопи и офис техника. Извършваме профилактика на принтери и мултифункционални печатащи устройства, продажба на консумативи, продажба и зареждане на тонер касети. Изграждане на локални и безжични мрежи и осигуряване на точки за достъп. МВП Компютърс ООД предлага гъвкави абонаментни планове за професионална техническа поддръжка за фирми и корпоративни клиенти.

картинка сервиз
разработка на софтуер

Разработка на софтуер

Ние предлагаме разработка и поддръжка на софтуерни решения. Изработване на уеб сайтове и SEO оптимизация. Разработка и внедряване на собствени софтуерни продукти, спрямо нуждите на клиента. Доверете се на нашия екип от висококвалифицирани специалисти, при изготвянето на професионални софтуерни решения за вашия бизнес.

Системи за сигурност

МВП Компютърс ООД предлага изграждане на професионални системи за видеонаблюдение и периметърна охрана. Извършваме монтаж и доставка на техника за видеонаблюдение на територията на цялата страна. Предлагаме висококачествени и иновативни решения за видеонаблюдение: охранителни камери, видеорекордери: мрежови NVR и цифрови HD-TVI DVR, окабеляване, захранвания и аксесоари.
Предлаганите от нас продукти са с гарантирано качество от утвърдени производители. Извършваме безплатни консултации и огледи на място. Погрижете се за вашата сигурност и спокойствие и ни потърсете още днес.

видеонаблюдение

Очакваме вашите запитвания

При интерес към предлаган от нас продукт или услуга, можете без да се двоумите да се обърнете към нас

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас на посочените контакти за връзка или да ни посетите, ще се радваме да ви бъдем полезни
Адрес
гр. Добрич
ул. Независимост 2, х-л Добруджа
Позвънете ни
+359 58/ 588 825
+359 878/ 989 660
back to top
0