Какво е аутсорсинг
и какви са неговите предимства

Outside Resource Using или в превод – ползване на външни ресурси, е съвременна бизнес концепция, при която определени вътрешни функции на дадена фирма се поемат от външна компания. Или казано по друг начин, аутсорсингът включва трансфер на определена бизнес функция към външен изпълнител.

Така например, повечето фирми днес имат непреодолима нужда от софтуерни специалисти. Докато някои компании разполагат с такива, други нямат и те могат да възложат тази отговорност на  външен изпълнител. Дали това е добра идея? Определено – да, защото софтуерният аутсорсинг може да осигури конкурентно предимство за бизнеса ви и да му помогне да спечелите надмощие спрямо вашите конкуренти. Най-важните предимства, които получавате възползвайки се от тази бизнес концепция, са:

аутсорсинг

Спестявате Средства

за персонал, хардуер и допълнителни работни места

Спестявате Време

за организация и разпределяне на задачи

По-добър Фокус

можете де се фокусирате върху основната дейност на вашата компания

Високи Резултати

доверявайки се на високо-квалифицирани специалисти, гарантирате просперитета на вашия бизнес

аутсорсинг 2

Ние сме тук, за да отговорим
на Вашите нужди

Знаем че поддръжката и управлението на цялостен софтуерен отдел, в една компания, е скъпо и трудоемко начинание. Независимо дали става въпрос за въвеждане на софтуерни иновации или поддръжка на вече съществуващи решения, нашият екип от високо-квалифицирани специалисти е подготвен да посрещне всички предизвикателства, вместо вас.

Софтуерният аутсорсинг е мощен инструмент, с който можете да оптимизирате и доведете бизнеса си до нови нива на качество, производителност и конкурентно-способност. Предлаганите от нас софтуерни услуги са включени в гъвкави абонаментни планове, като по този начин се стараем да имаме атрактивни предложения за по-широк кръг от клиенти, според мащабите на управлявания от тях бизнес.

При интерес, можете да се свържете с нас или да ни посетите. Нашите консултанти очакват вашите запитвания.

За вас сме на линия

0123456789001234567890
МЕСЕЦА В ГОДИНАТА
0123456789001234567890
ДНИ В СЕДМИЦАТА
0123456789001234567890
РАБОТНИ ЧАСА НА ДЕН

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас на посочените контакти за връзка или да ни посетите, ще се радваме да ви бъдем полезни
Адрес
гр. Добрич
ул. Независимост 2, х-л Добруджа
Позвънете ни
+359 58/ 588 825
+359 878/ 989 660
back to top
0